''Doğru haber daha fazla kişiye yayılsın''

Üretenlerin kanalı Ulusal Kanal zirve hedefi yolculuğunda "Gönüllü" seferberliği başlattı.

''Doğru haber daha fazla kişiye yayılsın''

Üretenlerin kanalı Ulusal Kanal zirve hedefi yolculuğunda " Gönüllü" seferberliği başlattı. Yeni görev destekleri düzenli hale getirmek.

Desteklerin düzenli hale getirilmesi durumunda ihtiyaçlar anında karşılanmış olacak. Böylece Ulusal Kanal'ın sesi daha gür çıkacak.

Ulusal Kanal Ana Haber Sunucusu Gülşah Ekinci de üretenlerin kanalının zirveye taşınması için herkesi seferberliğe davet etti.

Gülşah Ekinci konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

- Her gün sizlere doğru haberi ulaştırmak için çalışıyoruz. Türkiye'nin milli kanalı, üreticilerin sesi Ulusal Kanal'ı hep birlikte zirveye taşıyalım. Doğru haber daha fazla kişiye yayılsın. Sizlerden istediğimiz kanalımızı güçlendirmeniz. Bunun için yapmanız gerekenler çok basit: Ulusal Kanal Gönüllüsü olmak. Ulusal Kanal Gönüllüsü olmak için hemen 0212 245 81 81'i arayın. Küçük katkılarınız bir çığ gibi büyüyüp Ulusal Kanal'ı zirveye taşısın. Bu göreve var mısın?

Ulusal Gönüllüsü olmak için hemen arayın:

• İletişim Hattı: 0212 245 81 81
• WhatsApp: 0535 545 70 65
• Yurt dışı: +49 1511 895 89 82:
• İnternet sitesi: www.ulusalgonullu.com

# türkiye # kampanya # ulusal kanal # çığ # destek # Ulusal # yardım # ulusal gönüllüsü # gönüllü # seferberlik # ana haber # gülşah ekinci