''Bir gönüllü daha demek Ulusal Kanal'a can suyu vermek anlamına geliyor''

Üretenlerin kanalı Ulusal Kanal zirve hedefi yolculuğunda "Gönüllü" seferberliği başlattı.

''Bir gönüllü daha demek Ulusal Kanal'a can suyu vermek anlamına geliyor''

Üretenlerin kanalı Ulusal Kanal zirve hedefi yolculuğunda " Gönüllü" seferberliği başlattı. Yeni görev destekleri düzenli hale getirmek.

Desteklerin düzenli hale getirilmesi durumunda ihtiyaçlar anında karşılanmış olacak. Böylece Ulusal Kanal'ın sesi daha gür çıkacak.

Ulusal Kanal Programcısı Şule Perinçek de üretenlerin kanalının zirveye taşınması için herkesi seferberliğe davet etti.

Şule Perinçek konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

- Türkiye'nin şu günlerde canı çok acıyor. Turizmcinin, tarımcının, çiftçinin, sanayicinin, kadının erkeğin, gencinin canı çok acıyor. Üretmek istiyor ama önünü kapatıyorlar. Biz Ulusal Kanal olarak onun önünü açmaya çalışıyoruz. Geçenlerde Japonya'da bir deprem oldu. Şehirde elektrikler kesilmiş, bir tane motosikletli oaraya buraya çarparak karanlıkta yönünü bulmaya çalışıyor. Altına bir tane izleyicimiz ''sanki Ulusal Kanalsız kalmış gibi yolunu bulmaya çalışıyor'' demiş. Karanlıkta kalmış motosikletli gibi Türkiyemiz kalsın istemiyoruz. Bir gönüllü daha demek Ulusal Kanal'a can suyu vermek anlamına geliyor. Ulusal Kanal daha iyi hizmet etsin, gerçekleri gün ışığına çıkarsın, Türkiye yolunu daha iyi, daha doğru bir şekilde bulsun, rotasını daha iyi çizsin diye haber yapmaya çalışıyor. İşte bir gönüllü demek, o ışığa ışık katmak demek. Yolumuzu aydınlatmak anlamına gelecek. Makinelerimizi yenileyeceğiz, stüdyomuzu yenileyeceğiz, size çok daha iyi yayınlar yapmaya çalışacağız. Bizim can suyuna ihtiyacımız var. Bir gönüllü daha bulun, kendiniz gönüllü olun. Hep birlikte gönül şerbetinden birlikte içelim.

Ulusal Gönüllüsü olmak için hemen arayın:

• İletişim Hattı: 0212 245 81 81
• WhatsApp: 0535 545 70 65
Yurt dışı: +49 1511 895 89 82:
• İnternet sitesi: www.ulusalgonullu.com

# deprem # türkiye # ulusal kanal # haber # oldu # Ulusal # tanıtım # Yurt # şule perinçek