Tesettüre Giren Eski Oyuncu Büşra Ayaydın Kiminle Evlendi? Bilal Aslanoğlu Kimdir?

Kurtlar Vadisi gibi efsane dizi de Çakır'ın kızı rolünü oynayan Büşra Ayaydın dünya evine girdi. Ancak eski oyuncunun kiminle evlendiği merak konusu oldu. Peki tesettüre girdikten sonra oyunculuğu bırakan Büşra Ayaydın kiminle evlendi? Bilal Aslanoğlu Kimdir?

Tesettüre Giren Eski Oyuncu Büşra Ayaydın Kiminle Evlendi? Bilal Aslanoğlu Kimdir?
Tesettüre Giren Eski Oyuncu Büşra Ayaydın Kiminle Evlendi? Bilal Aslanoğlu Kimdir?

Çocukluk yaştan beri ekranlarda olan Büşra Ayaydın, İslamiyet'i yaşamak için kariyerini bıraktı. Önce örtünen daha sonra hijap giyen Büşra Ayayadın adının önüne Fatma ismini de getirdi. Kurtlar Vadisi'nde Çakır karakterinin kızını oynayarak hafızalara kazınan Ayaydın, yazın nişanlanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise gelinliğini paylaştı. Bu da akıllara evlendiğini getirdi. Peki Büşra Ayaydın'ı eşi kimdir?

Tesettüre Giren Eski Oyuncu Büşra Ayaydın Kiminle Evlendi?

1994 yılında doğan Büşra Ayaydın, profiline B harfi koydu. Nişan töreni paylaştı. Ardından gelinlik paylaştı. Ancak eşini paylaşmadı. Mahremiyete önem veren Büşra Ayaydın, eşiyle fotoğraf paylaşmadığı gibi eşinin adını da duyurmadı. Ancak hayranları ve kendisini yakından takip edenlere gelinlik tavsiyesi verdi. Hayranları harıl harıl kiminle evlendiğini aratırken eski oyuncu düğününe dair ilk kareyi paylaşarak eşini etiketledi. Bilal Aslanoğlu adında birini etiketleyen oyuncunun hayranları Aslanoğlu'nu araştırdı. Yaşı nereli olduğuna dair herhangi bir bilgi yok. Ancak Bilal Aslanoğlu'nun 881 kişilik bir Instagram hesabı var.

Bilal Aslanoğlu kimdir

Aslanoğlu'da tıpkı Büşra Ayaydın gibi B işaretiyle beraber yüzük emojili bir profile sahip. Büşra Ayaydın ayrıca sosyal medyada ortak yaptığı paylaşımda 18.11.2023 tarihinde evlendiklerini duyurdu. İlk kez eşini etiketledi. Paylaşıma Leyla ile Mecnunun fon müziğini koydu.

Büşra ayaydın evlendi

Fatma Büşra Ayaydın, tesettüre ilk girdiği yıllarda bile oyunculuk yapıyordu ancak bunu yürütemeyince tüm kariyerini bırakıp hijap tarzı kıyafetler satan bir işletmecilik açtı. Oyunculuk dönemlerinde bile oruç tutan namaz kılan oyuncu aldığı radikal karar sonrası ekranlara dini programlarla çıkıyor. 

# fatma büşra ayaydın # kimdir