Dilek Taşı ne zaman yayınlanacak ? Merakla beklenen Dilek Taşı dizisinden yeni tanıtım videosu yayınlandı! Dilek Taşı dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yeni sezonun iddialı yapımlarından Dilek Taşı ne zaman yayınlanacak ? Merakla beklenen Dilek Taşı dizisinden yeni tanıtım videosu yayınlandı! Dilek Taşı dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Dilek Taşı ne zaman yayınlanacak ? Merakla beklenen Dilek Taşı dizisinden yeni tanıtım videosu yayınlandı! Dilek Taşı dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Eylül ayında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Dilek Taşı dizisi, başarılı oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday.

Dilek Taşı ne zaman yayınlanacak ? Merakla beklenen Dilek Taşı dizisinden yeni tanıtım videosu yayınlandı! Dilek Taşı dizisinin yayın tarihi belli oldu! - Resim : 1

TIKLA İZLE : DİLEK TAŞI 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI!

YENİ DİZİ DİLEK TAŞI 7 EYLÜL PERŞEMBE KANAL D EKRANLARINDA YERİNİ ALACAK!

Dilek Taşı ne zaman yayınlanacak ? Merakla beklenen Dilek Taşı dizisinden yeni tanıtım videosu yayınlandı! Dilek Taşı dizisinin yayın tarihi belli oldu! - Resim : 2


Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizi 1980’li yıllarda geçen bir hikayeyi konu alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı dizinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, dizinin yönetmen koltuğuna Altan Dönmez oturuyor.

Dilek Taşı ne zaman yayınlanacak ? Merakla beklenen Dilek Taşı dizisinden yeni tanıtım videosu yayınlandı! Dilek Taşı dizisinin yayın tarihi belli oldu! - Resim : 3

Etkileyici hikayesiyle yeni sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Daha fazla detay için takipte kalın! Detaylar açıklandıkça sizlere ileteceğiz.

# yeni bölüm fragman # dilek taşı # Dilek Taşı konusu