Yeni dizi Yabani ilk tanıtım videosu paylaşıldı! Yeni dizinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Televizyonların yeni dizisi Yabani'nin ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Dizinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak. İşte detaylar...

Yeni dizi Yabani ilk tanıtım videosu paylaşıldı! Yeni dizinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

“Kimi kimden koruyorsunuz?” dedi Yabani. “Bizi sokaklardan mı, yoksa sokakları bizden mi?” mottosuyla ilk tanıtım videosu an itibariyle paylaşıldı. Fox TV'nin yeni dizisi Yabani hakkındaki detaylar neler? 

Yeni dizi Yabani ilk tanıtım videosu paylaşıldı! Yeni dizinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Resim : 1

TIKLA İZLE : YABANİ 1. TANITIM VİDEOSU YAYINLANDI!

Yeni dizi Yabani ilk tanıtım videosu paylaşıldı! Yeni dizinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Resim : 2

YABANİ DİZİSİNİN KONUSU

Yabani dizisinin konusu, köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun yıllar sonra evine dönerek kendini yeniden var etme mücadelesini anlatmaktadır. Dizi, izleyiciye "Kan bağı mı yoksa can bağı mı?" sorusunu sorgulatacak şekilde etkileyici bir hikaye sunmayı amaçlamaktadır.

Yeni dizi Yabani ilk tanıtım videosu paylaşıldı! Yeni dizinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Resim : 3

YABANİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Dizinin başrollerinde Kardeşlerim dizisinden tanıdığımız Halit Özgür Sarı ve son olarak Ömer dizisinde rol alan Simay Barlas yer almaktadır. Dizide ayrıca  Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Osman Alkaş Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimler de dizinin oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

Yeni dizi Yabani ilk tanıtım videosu paylaşıldı! Yeni dizinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Resim : 4

YABANİ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin yönetmenliğini Çağatay Tosun üstlenmekte ve senaryosunu Hilal Yıldız yazmaktadır. Yabani dizisinin etkileyici hikayesi ve dikkat çekici oyuncu kadrosuyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi hedeflemektedir. Dizinin yakında Fox TV'de başlayacağı ve yeni sezonun büyük reytingler beklediği belirtilmektedir. Yeni sezon genellikle Eylül ayının başında başlamaktadır.

# yeni dizi # tanıtım # tanıtım videosu # yeni bölüm fragman