Kaan Urgancıoğlu 40.000TL'lik eve 3500TL mi ödüyor? Hakkında ortaya atılan iddialar gerçek mi?

Kaan Urgancıoğlu'nun Galata'da bulunan 40.000TL'lik eve 3500TL kira vererek oturduğu ve bu evi Airbnb'de kiraya verdiği iddia edildi. Konuya ilişkin Kaan Urgancıoğlu'ndan sert bir açıklama geldi! "Yargıya başvuracağım" dedi!

Kaan Urgancıoğlu 40.000TL'lik eve 3500TL mi ödüyor? Hakkında ortaya atılan iddialar gerçek mi?
Kaan Urgancıoğlu kimdir

Geçen haziran ayında Burcu Denizer'le evlenen Kaan Urgancıoğlu, şimdi de ev sahibiyle hukuki anlaşmazlık yaşıyor. Bekarken evi kiralıyordu ama evlendikten sonra evi boşalttı ancak Urgancıoğlu'nun bu evden günlük kira geliri elde etmeye devam etmesi duyanları şok etti!

KAAN URGANCIOĞLU 3500TL KİRA ÖDEDİĞİ EVİ AİRBND'DE Mİ KULLANDI?

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu'nun, evlendikten sonra eşi Burcu Denizer'in yaşadığı eve taşındığı ve Cihangir'de kendi mülkünü de kiraya verdiği iddia edildi. Urgancıoğlu'nun evi başkasına daha yüksek bir fiyata kiraladığı iddiaları ortaya atıldı.

Kaan Urgancıoğlu kimdir

Bu iddiaların ortaya çıkması üzerine Urgancıoğlu'nun ev sahibiyle de hukuki anlaşmazlığa düştüğü iddia edildi. Bu iddiaların ardından Urgancıoğlu, Instagram hesabından yazılı bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı ve öfkesini dile getirdi.

URGANCIOĞLU YARGIYA BAŞVURACAĞIM DEDİ!

İddiaların yayılması üzerinden sosyal medya hesaplarından sert bir açıklama yaparak iddiaları yalanlayan Urgancıoğlu, "yargıya başvuracağım" dedi. Yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Çeşitli mecralarda hakkımda çıkan asılsız iddialar ve yakışıksız ifadelerle bezeli "haber" olarak değerlendirilmesi mümkün olmayan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Öncesinde benimle iletişime geçerek doğruluğunu teyit etme gereği dahi duyulmadan hazırlanan, kişilik haklarımı ihlal eden bu yazılara karşı hukuki yollara müracaat edeceğimi belirtir, ilgili tarafları daha sorumlu davranmaya davet ederim.
# kaan urgancıoğlu