"En büyük ihtiyaç Vatan Partisi'nin devrimci programıdır"

Vatan Partili iş insanı Ethem Sancak İstanbullularla, Üretim ve Güvenlik’te Altın Fırsatlar Kahvaltısında buluştu. Vatan Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlikte konuşma yapan Ethem Sancak, Türkiye’nin önündeki sürece değindi.

Vatan Partili iş insanı Ethem Sancak İstanbullularla, Üretim ve Güvenlik’te Altın Fırsatlar Kahvaltısında buluştu. Vatan Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlikte konuşma yapan Ethem Sancak, Türkiye’nin önündeki sürece değindi. 2023 seçimlerinden bahseden Sancak, "Bu seçimde toplumun en büyük ihtiyacı Vatan Partisi’nin devrimci programıdır” dedi. Etkinliğe, Abhazya Tam Yetkili Temsilcisi İbrahim Avıdzba ve Abhazya Dış Ticaret Temsilcisi Ural Öztürk de katıldı.


Üretim ve Güvenlik’te Altın Fırsatlar, İstanbul'da konuşuldu. İş İnsanı Ethem Sancak‘ın katılımıyla düzenlenen etkinlikte Türkiye’nin önündeki süreç konuşuldu. Sancak 2023 seçimlerine dikkat çekti.

“BU SEÇİM GELECEK YÜZ YILI BELİRLEYECEK BİR SEÇİM”

Vatan Partili iş insanı Ethem Sancak, Abhazya Tam Yetkili Temsilcisi İbrahim Avıdzba, Abhazya Dış Ticaret Temsilcisi Ural Öztürk ve Azerbaycan Kültür Evi Başkanı Hikmet Elp Vatan Partisi Kadıköy ilçe Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlikte bir araya geldi. Üretim ve Güvenlik’te Altın Fırsatlar Kahvaltı'sında Türkiye'nin öncelikleri konuşuldu.

Dünyanın büyük bir dönüşüm içine girdiğinden bahseden Sancak, "Toplumun en büyük ihtiyacı vatan partisinin devrimci programıdır” dedi ve ekledi:

- Böyle bir dönüşümde öncünün rolü ortaya çıkar. Bu seçimde toplumun en büyük ihtiyacı vatan partisinin devrimci programıdır. Şu an hiçbir partinin böyle bir programı yoktur. 


Sancak, son dönemlerde yapılan seçim anketlerine de değindi. "Vatandaş Ne Cumhur ittifakı ne de Millet ittifakı diyor" dedi ve şunları ifade etti:

- En çok güvenilen lider Doğu Perinçek çıktı. Türk milleti medyanın gizlediğini sandıklarda gösterecek. Bizim bu öncü 8 ay içinde hızlı şekilde örgütlenmeli üye kampanyası yapmalı. Millet, cumhur ile millet ittifakının arasına sıkıştı açmazdalar akıllarına Vatan Partisini getirmek bizim görevimiz. Vatan partisinin olmadığı hiçbir iktidar seçeneği yok



Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen konuşmasında, 26 Kasım’da başlayacak olan “Vatan Partisi Kurultayına çağrı yaptı.

Ayrıca Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen şunları söyledi:

- Vatan Partimizin önünde 26 Kasım’da başlayacak ve 27-28 Kasım’da devam edecek Büyük kurultayımız var hem de Türkiye’mizin önünde çok önemli bir seçim var. Vatanseverlerin bugün burada buluşmalarının nedeni, seçim sürecinde Türkiye’nin önüne çıkacak altın fırsatları iyi değerlendirmek, bütün vatanseverleri bir araya getirmek ve Türkiye’yi bölmek isteyenlere karşı Türk milletini birleştirme kararlılığıdır. Bu düşüncelerle toplantılarımızı yapıyoruz. 26 Kasım’da başlayacak genel kurultayımız sadece Vatan Partisi’nin kurultayı değil Türkiye’nin umut kurultayıdır.

Sancak, dış politikadaki bazı söylemleri ve ekonomideki çözümsüzlüğü üzerinden de iktidarı eleştirdi.

# ethem sancak # vatan partisi # seçim 2023