Eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki FETÖ kanalında Türkiye düşmanlığı yaptı

Eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, FETÖ kanalında firari FETÖ'cülerle Türkiye düşmanlığı yaptı. Her fırsatta AKUT'un elinden alındığını vurgulayan Mahruki'nin FETÖ'ye kucak açmasından sonra "Kendisine yakışanı yapmış" yorumları yapıldı.

Eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki FETÖ kanalında Türkiye düşmanlığı yaptı

Algı çalışmasına girişen eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki'nin FETÖ kanalında FETÖ'cülerle birlikte programa katıldığı ortaya çıktı. Firari FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın sunduğu Tr724 Youtube kanalına çıkan Mahruki, Terör örgütü FETÖ'nün kanalında Türkiye düşmanlığı yaptı.

FETÖ KANALINDA TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI

Firari FETÖ'cülerle FETÖ kanalında sözde 'deprem' değerlendirmesi yapan Mahruki, bir yandan da devleti eleştirip algı yönetimlerine devam ediyor. Mahruki'nin AKUT'tan ayrıldıktan sonra terör örgütünün kanalında Türkiye düşmanlığı yapması ise sosyal medyada gündem oldu. 

Eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki FETÖ kanalında Türkiye düşmanlığı yaptı - Resim : 1

Eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki FETÖ kanalında Türkiye düşmanlığı yaptı - Resim : 2

Her fırsatta AKUT'un elinden alındığını vurgulayan Mahruki'nin FETÖ'ye kucak açmasından sonra "Kendisine yakışanı yapmış" yorumları yapıldı. Nasuh Mahruki'nin bu hareketiyle de görevinden nedensiz bir şekilde alınmadığı da gözler önüne serilmiş oldu. 

# nasuh mahriki # akut # fetö # Adem Yavuzarslan