Fincanı Mehmetçik'i hedef almaya devam etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kimyasal silah iftirası atan Türk Tabipleri Birliği eski Başkanı Şebnem Korur Fincancı, "Hayır neden pişmanlığım olsun. Ben tıbbi bir değerlendirme yaptım." dedi. Fincancı Mehmetçik'i hedef alan sözlerine devam etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kimyasal silah iftirası atan Türk Tabipleri Birliği eski Başkanı Şebnem Korur Fincancı, tahliyesinin ardından bir televizyon programına yaptığı açıklamada "Hayır neden pişmanlığım olsun. Ben tıbbi bir değerlendirme yaptım." dedi. Fincancı Mehmetçik'i hedef alan sözlerine devam etti.

TSK'yı 'kimyasal silah' kullanmakla suçlayan TTB'nin eski Başkanı Şebnem Korur Fincancı, cezaevinden çıkmasının ardından küstah sözlerini sürdürdü.

Almanya merkezli DW Türkçe'nin sorularını yanıtlayan Şebnem Korur Fincancı, TSK'yı hedef alan sözlerinden dolayı herhangi bir pişmanlığının olmadığını, sözlerinin arkasında olduğunu savundu..

Tahliyesinin ardından katıldığı bir televizyon programına konuşan Fincancı, "Pişman mısınız?" sorusuna “Hayır, niye pişmanlığım olsun? Ben tıbbi bir değerlendirme yaptım.” Cevabını verdi.

Terör örgütü PKK'nın ve HDP'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 'Kimyasal Silah kullanıldı' yalanıyla hedef almasının ardından Fincancı terör örgütü PKK'nın yayın organlarından birine katılarak teröristlerin iddialarını dillendirmişti.

Fincancı teröristlerin cesetlerinin görüntülerini incelediğini belirterek "Daha önce de incelemiştim. Sinir sistemini doğrudan tutan toksik gazlardan birisi kullanılmış durumda" ifadeleriyle Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef almıştı.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

# Şebnem Korur Fincancı # Türk Tabipleri Birliği # Türk Silahlı Kuvvetleri