Meltem Ayvalı: "Vatan Partisi iktidar olacak"

Vatan Partisi 11. Genel Kurultayı'nda, Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı konuştu. Ayvalı, kadın hareketinin iktidar olmak istediğini belirterek, "Biz kadınlar muhalefeti kabul etmiyoruz ve iktidar olmak istiyoruz. İktidar olacağız, Vatan Partisi iktidar olacak" dedi.

Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, partisinin 11. Genel Kurultayı'nda delegelere seslendi. Kadın hareketini özgürleştireceklerine vurgu yapan Ayvalı, "Feminist gerekçelerle, aile içi şiddeti kullanarak aileye savaş açtılar. Aileye savaş açmak, kadını yalnız bırakmak demektir. Kadın hareketi aileyi savunarak gelişecektir. " ifadelerini kullandı.

Kadın hareketindeki mor zehirlenmeye dikkat çeken Ayvalı, kadın hareketini mor zehirlenmeden kurtaracaklarını ifade ederek, "Mor zehirlerden kurtulmak demek, kadının devlete düşman olmasını engellemek, kadın hareketinin kullanılmasına geçit vermemek demektir." dedi.

Kadın hareketi adı altında yurt dışından fonlar alan örgütlere de değinen Ayvalı, "O fonlar kadın ezilsin diye alınıyor, devlete düşmanlık için alınıyor. O fonların gittiği yer kadının özgürleşmesi için değil, kadının ezilmesi için gidiyor." dedi.

Ayvalı, "Biz kadınlar muhalefeti kabul etmiyoruz ve iktidar olmak istiyoruz. İktidar olacağız, Vatan Partisi iktidar olacak. Bizim bir tek düşmanımız var o da emperyalizm. Kadın erkek birlikte emperyalizme karşı mücadeledeyiz." ifadelerini kullandı.

# Vatan Partisi 11. Genel Kurultayı # vatan partisi # meltem ayvalı # Vatan Partisi Öncü Kadın