Vatan Partisi 11. Amiral Soner Polat Genel Kurultayı hazırlık kahvaltısı

Antalya’nın Alanya İlçesinde, Vatan Partisi 11. Amiral Soner Polat Genel Kurultayı Kahvaltılı Hazırlık Toplantısı düzenlendi.

Antalya’nın Alanya İlçesinde, Vatan Partisi 11. Amiral Soner Polat Genel Kurultayı Kahvaltılı Hazırlık Toplantısı düzenlendi. İlçe Başkanlığınca düzenlenen toplantıya, Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Şule Perinçek, Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Serdar Üsküplü, Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuri Demir, çok sayıda partili ve davetli katıldı. Tüm yurttaşlar büyük kurultaya davet edildi.

Vatan Partisi’nde Genel Kurultay heyecanı yaşanıyor. Büyük kurultay öncesi hazırlıklar yurt çapında devam ediyor. Antalya’da da Alanya İlçe Başkanlığı 11. Amiral Soner Polat Genel Kurultayı Kahvaltılı Hazırlık Toplantısı düzenledi.Toplantıya, Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Şule Perinçek katıldı. Ülke ve dünyadaki gelişmeleri değerlendiren Perinçek, Amerika ve onun taşeron terör örgütlerinin, Türkiye’den gereken yanıtı aldığını söyledi.

Perinçek, Türkiye’nin terör örgütleriyle mücadelesinde kararlı tavrını sürdürmesi gerektiğini belirtti.

İl Başkanı Serdar Üsküplü de toplantı da konuştu. Tüm yurttaşları büyük kurultaya davet etti. Üsküplü, önümüzdeki seçimlerde yüzde 7 barajını aşacaklarını söyledi.

Toplantıya Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuri Demir, çok sayıda partili ve davetli katıldı.

# vatan partisi # alanya # Olağanüstü Genel Kurultay