Vatan Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı: Doğu Perinçek

Vatan Partisi 11. Olağan Kurultayı'nda Cumhurbaşkanı adayı açıklandı. Genel Başkan Doğu Perinçek, Vatan Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak oy birliğiyle seçildi.

Vatan Partisi 11. Olağan Kurultayı'nda Cumhurbaşkanı adayı açıklandı. Genel Başkan Doğu Perinçek, Vatan Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak oy birliğiyle seçildi. Adaylığın açıklanmasından sonra kürsüde bir konuşma yapan Perinçek, "Vatan Partisi olarak sorumluluk ve görev üstlenmeye hazırız." ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

- Biz kabine kurmayacağız, hükümet kuracağız. Devrimci bir hükümet kuracağız.
- Biz iki yüz yılın devrimci birikimiyle, Namık Kemallerle, Tala Paşalarla, Mustafa Kemallerle Türkiye'nin önündeki sorunları çözeriz, çözeceğiz.
- Bana verdiğiniz güvene çok teşekkür ederim. Ben bu milletin ocaklarında yetişmiş bir insanım. Milletimizin bana sağladığı imkanlarla okudum, üniversitelerde görev yaptım. 
- Beni esas erenlerden yapan, Türkiye'nin büyük derviş geleneğinin bir hizmetkarı yapan, Vatan Partisi'dir. Ben bu Vatan Partisi'nde yetiştim, Vatan Partisi'nde öğrendim. 
- Vatan Partisi'nin en büyük başarısı yarattığı devrimci gençliktir. En büyük eserdir. Biz öyle bir gençlik yarattık ki bütün Türk Milleti ve insanlık huzur içinde uyuyabilir çünkü Türk Devrimi'nin bayrağını ayakta tutacak, emekçilerin özlemlerine Türk Milletini ulaştıracak bir gençlik yarattık.
# Vatan Partisi 11. Genel Kurultayı # Doğu Perinçek # vatan partisi