Vatan Partisi Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Vatan Partisi Soner Polat 11. Olağan Genel Kurultayı Ankara'da büyük bir coşkuyla toplantı. Kurultayda Vatan Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı da belirlendi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Ankara’da toplanan 11. Genel Kurultay’da delegelerin oy birliği ile cumhurbaşkanı adayı seçildi.

Vatan Partisi, Cumhurbaşkanı adayını belirledi. Karar, partinin genel kurultayında alındı.

Delegeler Vatan Partisi Genel Kurultayı’nda 2023’te Cumhurbaşkanı adayı olarak Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in aday olmasını önerdi.

Divan Başkanı Ethem Sancak öneriyi kurultayda oylamaya sundu. 1129 delegenin tamamı, oy birliği ile Vatan Partisi’nin 2023 seçimindeki Cumhurbaşkanı adayını belirledi.

Genel Kurultay’da Cumhurbaşkanı adayı olarak seçilen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, delegelere ve katılımcılara seslendi, "Sorunları Atatürk gibi çözeceğiz" dedi. 

TR’yi önündeki zorluklardan aydınlık ufuklara çıkartırız. Vatan Partisi olarak hazırız. Biz kabine kurmayacağız. Hükümet kuracağız. Biz devrimci bir hükümet kuracağız. TR’nin sorunlarını Atatürk gibi çözeceğiz. 

Perinçek, Vatan Partisi’nin birikimine vurgu yaptı, “Milletimize borçlarımı ödemeye hazırım” dedi.
Sizin bana verdiğiniz güvene çok teşekkür ederim. Ben bu milletin ocaklarında yetişmiş bir arkadaşınızım
Emreler geleneğinin bir hizmetgarı yapan Vatan Partisi ocağıdır. Ben bu batan partsinde yetiştim. 
Ben her şeyi Vatan Partisinde öğrenmdim. Türk Devriminde öğrendim. Hz. Muhammed’ten Atatürk’ten öğrendim. Onların öğrencisiyim. Bütün borçlarımı ödemeye hazırım.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adaylığını, bölücü terör örgütü ile mücadele eden Diyarbakır anneleri ve babaları , LGBT dayatmasına karşı çıkan aileler, uyuşturucu ile mücadele eden anneler, Zonguldak maden işçileri, Grevdeki Atışkan Alçı işçileri , çay üreticileri, Kayseri Şeker Fabrikası işçileri, Kayseri ve Orta Anadolu Pancar Üreticileri, Arıcılar, Bursa Hürriyet Köylüleri, Diyarbakır Aslanoğlu Köylüleri, Mardin Yeşili kentsel dönüşüm mağdurları, Siirt Aktaş Köylüleri, Siloki Aşireti, Üretici Kadın Kooperatifleri, Engelli Örgütleri ve Sıhhiye Pazar Esnafı coşkuyla karşıladı.

# 2023 seçimleri # cumhurbaşkanı adayı # Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek # vatan partisi # Doğu Perinçek