Vatan Partisi Uluslararası İlişkiler Bürosu toplandı: ''Dünya çapında bir ittifak ağı inşa edeceğiz''

Vatan Partisi Uluslararası İlişkiler Bürosu, Ethem Sancak Başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak, büronun önündeki hedefleri anlattı. Sancak, Türkiye'nin devrim çağına girdiğini vurguladı.

Vatan Partisi Amiral Soner Polat 11. Olağan Kurultayı'nın ardından Merkez Büroların inşası devam ediyor. Ethem Sancak'ın Uluslararası İlişkiler Bürosu Başkanı olarak seçilmesinin ardından Uluslararası İlişkiler Bürosu ilk toplantısını yaptı.


Vatan Partisi'nin dünyanın çeşitli yerlerindeki önemli partilerle tarihi ve köklü ilişkilerine dikkat çeken Sancak, Vatan Partisi'nin Asya cephesindeki öncü rolünü anlattı.


Uluslararası İlişkiler Bürosu Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, Türkiye ekonomisi için önemli bir dönem olduğunu belirterek, büronun önemini vurguladı.


Başta Avrupa, Çin Halk Cumhuriyeti, Rusya, Cezayir ve dünyanın dört bir yanındaki büro üyelerinin katıldığı toplantıda Türkiye’nin dış politikası çerçevesinde büronun önündeki hedefler ve izlenecek siyasetler belirlendi ve görevlendirmeler yapıldı. Sancak büro üyelerinin görevlerine ilişkin önemli vurgular yaptı.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

# Vatan Partisi Uluslararası İlişkiler Bürosu # Çin Halk Cumhuriyeti # rusya # cezayir