Alanyaspor - Kayserispor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Alanyaspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Alanyaspor - Kayserispor maçı ne zaman? Alanyaspor - Kayserispor maçı saat kaçta? Alanyaspor - Kayserispor maçı hangi kanalda?

Alanyaspor - Kayserispor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Alanyaspor - Kayserispor maçı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 16. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Alanyaspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Alanyaspor, ligde oynadığı 15 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Alanyaspor, topladığı 18 puanla 9. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Kayserispor ise ligde oynadığı 14 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Konyaspor'a 2-1 kaybeden Kayserispor, topladığı 23 puanla 8. sırada yer alıyor.

ALANYASPOR - KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Alanyaspor ile Kayserispor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 16. haftasındaki bu mücadele 28 Aralık Çarşamba günü oynanacak.

Kırbıyık Holding Stadyumu'ndaki maçta hakem Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.

Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# alanyaspor # Kayserispor # maç # futbol # spor toto süper lig # bein Sports 1