Antalyaspor - Ankaragücü maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Antalyaspor ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Antalyaspor - Ankaragücü maçı ne zaman? Antalyaspor - Ankaragücü maçı saat kaçta? Antalyaspor - Ankaragücü maçı hangi kanalda?

Antalyaspor - Ankaragücü maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Antalyaspor - Ankaragücü maçı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 15. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Antalyaspor ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Antalyaspor, ligde oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü 4-2 mağlup etmeyi başaran Antalyaspor, topladığı 16 puanla 11. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Ankaragücü ise ligde oynadığı 13 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Ankaragücü, topladığı 13 puanla 16. sırada bulunuyor.

ANTALYASPOR - ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Antalyaspor ile Ankaragücü'nün karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 15. haftasındaki bu mücadele 23 Aralık Cuma günü oynanacak.

Corendon Airlines Park'daki maçta hakem Ali Şansalan görev yapacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# antalyaspor # Ankaragücü # maç # futbol # spor toto süper lig # beIN Sports 2