Beşiktaş'ta rota Tottenham'ın yıldızı Davidson Sanchez

Siyah-Beyazlı Yönetim, 27 yaşındaki Kolombiyalı stoper için İngiliz kulübü ile temasa geçti. Transferin şartları masaya yatırıldı... Kolombiyalı oyuncunun sözleşmesi gelecek yaz sona eriyor.Siyah-beyazlılar bu transferi biran önce bitirmek istiyor.İşte detaylar...

Beşiktaş'ta rota Tottenham'ın yıldızı Davidson Sanchez
Beşiktaş'ta rota Tottenham'ın yıldızı Davidson Sanchez

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Transfer sezonuna sessiz başlayan ancak sonrasında hareketlenen Kara Kartal, son olarak kadrosuna Milot Rashica'yı dahil etti.

BEŞİKTAŞ'TA ROTA TOTTENHAM'IN YILDIZI DAVİDSON SANCHEZ

Siyah-Beyazlılar, stoper transferi için atağa kalktı. Beşiktaş, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'da forma giyen 27 yaşındaki Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez için çalışmalara başladı.

Tottenham ile temasa geçen Beşiktaş, transferin şartlarını masaya yatırdı. Teknik direktör Şenol Güneş'in de onayını alan Siyah- Beyazlılar transferi bir an önce sonuçlandırmak istiyor.

Beşiktaş'ta rota Tottenham'ın yıldızı Davidson Sanchez - Resim : 2

TOTTENHAM KARİYERİ

Şenol Güneş, Amartey ve Colley ikilisinden memnun olmadığı için ismi tartışılmayacak bir ismin kadroya katılmasını bekliyor. 2017 yılından beri İngiliz kulübünde forma giyen Sanchez, kariyerinde 298 maçta forma giydi. 13 gol atarken 3 de asist yaptı. Tottenham formasıyla 206 karşılaşmada boy gösteren tecrübeli oyuncu, Ajax, Atletico Nacional takımlarının da formasını giydi. Kolombiya Milli Takımı'nda 54 kez görev alan Sanchez rakip fileleri 1 kez havalandırmayı başardı.

# beşiktaş # Tottenham