CANLI MAÇ İZLE | Keçiörengücü - Boluspor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Keçiörengücü ile Boluspor, Aktepe Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Keçiörengücü - Boluspor maçı nereden izlenir? Keçiörengücü - Boluspor maçı hangi kanalda? Keçiörengücü - Boluspor maçı 11'leri neler? Keçiörengücü - Boluspor maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Keçiörengücü - Boluspor canlı izle
keçiörengücü boluspor maçı

Spor Toto 1. Lig'de 8. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Keçiörengücü ile Boluspor arasında oynanacak.

Ev sahibi Keçiörengücü, ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Altınordu'yu 4-1 ile geçen Keçiörengücü, topladığı 14 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Konuk ekip Boluspor ise ligde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Tuzlaspor ile golsüz berabere kalan Boluspor, topladığı 11 puanla 7. sırada yer alıyor.

KEÇİÖRENGÜCÜ - BOLUSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 13.30'da başlayacak Keçiörengücü - Boluspor maçı TRT Avaz ve beIN Sports MAX 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

KEÇİÖRENGÜCÜ - BOLUSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Keçiörengücü # Boluspor # Spor Toto 1. Lig # maç # futbol # trt avaz