Galatasaray-Fenerbahçe maçı yarıda kaldı

Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, 2. dakikada takımı sahadan çekti. Karşılaşma oynanamadı. Gözler Türkiye Futbo Federasyonu'ndan gelecek kararlara çevrildi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı yarıda kaldı

2023 Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği maç, yarım kaldı.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'ndaki karşılaşmaya Fenerbahçe, 19 yaş altı takımıyla çıktı.

Sarı kırmızılılar, maçın birinci dakikasında Mauro Icardi ile gol buldu. Fenerbahçe golün ardından sahadan çekildi. Hakem Volkan Bayarslan, yarım kalan maçı tatil etti.

Galatasaraylı futbolcular, U19 takımı soyunma odasına girerken alkışlarla destek verdi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından sarı kırmızılılar kendi arasında çift kale maç yaptı.

Fenerbahçe yönetimi, Süper Kupa maçına yabancı hakem atanmaması ve karşılaşmanın tarihinin ertelenmemesi halinde U19 takımıyla çıkacağını açıklamıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu, karşılaşmayla ilgili kararını daha sonra açıklayacak.

Galatasray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa'da yaşananlara, "Akıl tutulması yaşandı. Dünyaya mahçup olduk" sözleriyle tepki gösterdi. Maçın ardından açıklama yapan Özbek, "100'üncü yıl kupası bu. Derbiyi seyrettirmenin keyfi varken, saçma sapan garip bir durum yaşadık. Önümüzdeki günler, daha da gerginleşecek. Ben bu gerginliğin bitmesi taraftarıyım." ifadelerini kullandı.

# fenerbahçe # Galatasaray