Galatasaray - Lazio maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Galatasaray ile Lazio hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray - Lazio maçı ne zaman? Galatasaray - Lazio maçı saat kaçta? Galatasaray - Lazio maçı hangi kanalda?

Galatasaray - Lazio maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Galatasaray - Lazio hazırlık maçı

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor... Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada kulüp takımları hazırlık maçlarında kozlarını paylaşıyor. Bu kapsamda Galatasaray ile Lazio karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 13 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Topladığı 27 puanla ligde 2. sırada bulunan Cimbom, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada üç hazırlık maçı oynadı. İlk hazırlık maçında Rayo Vallecano'ya 1-0 mağlup olan sarı-kırmızılılar, ikinci hazırlık maçında da Villarreal'e 4-3 kaybetti. Galatasaray son hazırlık maçında ise Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Galatasaray, Lazio maçının ardından lig öncesi son hazırlık maçında Toulouse ile karşı karşıya gelecek.

Lazio, Serie A'da oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Topladığı 30 puanla 4. sırada yer alan Lazio, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada ilk hazırlık maçına Galatasaray karşısında çıkacak. İtalyan temsilcisi 16 Aralık Cuma günü de Hatayspor ile mücadele edecek.

GALATASARAY - LAZİO MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Lazio'nun karşı karşıya geleceği hazırlık maçı 13 Aralık Salı günü oynanacak.

Saat 18.00'de başlayacak karşılaşma Spor Smart ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# Galatasaray # lazio # maç # futbol