Ümraniyespor - Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Ümraniyespor ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Ümraniyespor - Başakşehir maçı ne zaman? Ümraniyespor - Başakşehir maçı saat kaçta? Ümraniyespor - Başakşehir maçı hangi kanalda?

Ümraniyespor - Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Ümraniyespor - Medipol Başakşehir maçı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 15. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Ümraniyespor ile Başakşehir karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Ümraniyespor, ligde oynadığı 13 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Ümraniyespor, topladığı 7 puanla 19. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Başakşehir ise ligde oynadığı 13 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Galatasaray'a 7-0'lık skorla kaybeden Başakşehir, topladığı 24 puanla 5. sırada bulunuyor.

ÜMRANİYESPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Ümraniyespor ile Başakşehir'in karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 15. haftasındaki bu mücadele 23 Aralık Cuma günü oynanacak.

Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu'ndaki maçta hakem Arda Kardeşler görev yapacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# Ümraniyespor # Medipol Başakşehir # maç # futbol # spor toto süper lig # bein Sports 1