6'lı Masa'dan hangi genel başkan yüksek miktarda döviz alımı yaptı?

Ulusal Kanal ekranlarında Sinem Fıstıkoğlu'nun sunduğu Fikir Meydanı programında Eski CHP Milletvekili Mehmet Sevingen önemli iddialarda bulundu. Sevingen, 6'lı masadan bir liderin, "128 milyar dolar nerede?" kampanyası sürecinde, yüksek miktarda döviz alımı yaptığını iddia etti.

Ulusal Kanal ekranlarında Sinem Fıstıkoğlu'nun sunduğu Fikir Meydanı programında Eski CHP Milletvekili Mehmet Sevingen önemli iddialarda bulundu. Sevingen 6'lı masadan bir liderin, "128 milyar dolar nerede?" kampanyası sürecinde, yüksek miktarda döviz alımı yaptığını iddia etti.

Sevingen şöyle konuştu:

- Ben buradan 6'ı masaya bir soru soracağım. 6'lı masada bulunan liderlerden hangisi, "128 milyar dolar nerede" sürecinde, bir iş adamına, koruma müdürü vasıtasıyla döviz aldırdı. O koruma müdürü dövizi alıyor ve o genel başkana götürüyor. Bunlar devlete soruyor ya 128 milyar nerede diye, o döviz nereden alınmış? O genel başkan kim? O genel başkan kendisi söylerse kim olduğunu ben de söyleyeceğim. Oradaki mebla sana bana göre çok yüksek. Bu CHP'nin asgari ücret teklifi 10128 lira. 128 arası da işin fantazisi, onu hatırlatmak için...  
# Fikir Meydanı # 128 milyar dolar # chp # altılı masa # iyi partili