Doğu Perinçek: "Devlet mülklerinde kiralar 3 yıl dondurulsun"

Çıkış Yolu programında Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek Türkiye'nin rotasını çizdi. Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur ve Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M.İlker Yücel sordu Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek yanıtladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı  Dr. Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da 'Çıkış Yolu' programına katıldı. 

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal canlı yayınında katıldığı Çıkış Yolu programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Perinçek, vatandaşın belini büken fahiş kira ücretlerine karşı Vatan Partisi’nin çözüm yolunu açıkladı. Perinçek, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

- Devlet mülklerinde kiralar 3 yıl dondurulsun. Her yerde kiralar 3 yıl doldurulsun, bu enflasyonu da aşağı çekmede etkili bir yöntemdir. Devlet mülklerinde kiracı olan esnaf, o kirayı ödeyemiyorsa kim gelecek? Talancı, vurguncu mu gelecek?  Devlet mülklerinde kiraların dondurulması, enflasyonun aşağı çekilmesi ve istihdamın korunması açısından son derece etkili bir uygulamadır.

İSVEÇ'TE KUR'AN-I KERİM'İN YAKILMASI

Perinçek, İsveç'te Kuran'ı Kerim'in yakılmasını değerlendirdi ve "Kur'an-ı Kerim kağıt değil ki yakılsın" ifadelerini kullandı. Perinçek ayrıca, Kur'an-ı Kerim yakmayı özgürlük olarak tanımlamanın özgürlüğe düşmanlık olduğunu vurguladı.

UĞUR MUMCU VE GAFFAR OKKAN'IN KATLEDİLMESİ

Perinçek, NATO'nun Türkiye'de darbeler tertiplediğini vurguladı ve şöyle konuştu:

- 12 Mart Darbesi'ni yapan NATO 12 Eylül Darbesi'ni yapan NATO 15 Temmuz darbe girişimini yapan NATO Uğur Mumcu'yu Gaffar Okkan'ı katleden NATO.

# Çıkış Yolu # vatan partisi # Doğu Perinçek # seçim 2023 # ak parti # mhp # chp # millet ittifakı # cumhur ittifakı # nato