MHP'den Akşener'e: NATO sözcüsü

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in NATO sözcülüğü yaptığını söyledi. Osmanağaoğlu, Rusya'nın Ukrayna'ya harekat başlattığı günün gecesinde Akşener'in, "S-400 füzelerini geri verelim" dediğini hatırlattı.


“Sayın Akşener, günlerdir neden net bir şekilde İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya alınma girişimlerine karşı çıkmıyor?” Soruyu MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu İyi Parti’ye yöneltti; Akşener’in iradesinin ipotekli olduğunu söyledi.

Aydın’ın Köşk ilçesinde partisinin toplantısına katılan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Osmanağaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in NATO sözcülüğü yaptığını ifade eden Osmanağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

- Geçmişi karanlık, siyasi itibarı ayaklar altında olan İngiliz beslemelerinden, ekmeksiz kalmış ABD evlatlıklarından, Allah rızası için memleketin hayrına bir cümle duyan var mıdır? Ukrayna- Rusya Savaşı başladığı günün gecesinde 'S-400 füzelerini geri verelim' diyerek NATO sözcülüğü yapan Meral Akşener’e soruyorum: Kaç gün geçti Sayın Akşener, terör yuvası haline gelmiş İsveç ve Finlandiya’nın şartsız bir şekilde NATO’ya alınmak istenmesine neden net bir şekilde karşı çıkmıyorsun?

CHP’yi de eleştiren MHP Milletvekili Osmaağaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesinin ipotekli olduğunu savunan Osmanağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

- Mitinglerinde 'Her yer Kandil, her yer PKK' sloganları atılan CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na soruyorum: Kaç yıl geçti Sayın Kılıçdaroğlu, Mavi Vatan haritasını tıpkı Yunan Başbakanı gibi saldırgan ve yayılmacı olarak gören danışmanını, milletvekilini, Çeviköz’ü neden görevden almıyorsun? Karşı çıkamazlar, görevden alamazlar! Çünkü iradeleri ipotekli, siyasetleri görevli, koltukları ise kıymetlidir.

MHP’li Tamer Osmanağaoğlu, Türkiye’nin Karadeniz’in kuzeyi, Irak, Suriye, Afganistan ve Karabağ’da beka mücadesi verdiği söyledi.

# chp # abd # türkiye # rusya # Ukrayna # pkk # mhp # kandil # hdp # İyi Parti # suriye # isveç # s-400 # nato # akşehir