Erzincan'da 'Can Fest 2022' heyecanı

“Can Fest 2022” heyecanı bütün Erzincan’a yayıldı… Salgın sonrası birlik ve beraberliği arttırmak için her gün Erzincan’ın farklı köşelerinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 7’den 70’e hitap eden Can Fest 3 Temmuz’a kadar devam edecek.

Erzincan’ı ‘Can Fest 2022’ heyecanı sardı. Erzincan Valiliği, Erzincan’ın tanıtımı ve vatandaşların salgın sonrası normalleşmesi için Erzincan’ın her köşesinde çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Erzincan Fest 2022’nin lansman toplantısı, Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın açılış konuşmasının ardından Samsun Devlet Opera ve Balesının gösterisi, izleyicileri adeta büyüledi.

“Erzincan Fest 2022” 22 Haziran – 3 Temmuz 2022 tarihlerinde hergün farklı etkinliklerle il merkezi ve bütün ilçelerde coşkulu anlar yaşanıyor.

Renkli etkinlikler ile 7’den 77’ye herkese hitap eden “Can Fest 2022” heyecanı, yerel ve ulusal sanatçılar eşliğinde zirveye taşınıyor.

Erzincan il merkezinin en işlek noktasında yerel esnafın kurduğu satış stantları ve butik kitap fuarı ile de hem yerel esnaf destekleniyor, hem de yerel lezzetler ile gastronomi kültürü ön plana çıkıyor.

Yamaç paraşütü hedef yarışmaları, geleneksel okçuluk hedef yarışması, balon ve uçurtma şenlikleri ile renkli anlar yaşanıyor. Ekşisu alanında Erzincan tarihinde ilk defa balon ile seyahat gerçekleşiyor.

# Erzincan # Erzincan # Ulusal # Temmuz # ilk # Haziran # bilal erdoğan # ödül töreni # türkiye şampiyonası