Bahçeli TTB'nin kapatılması çağrısını yineledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya'da doktor cinayetinin ardından kışkırtıcı eylemler yapan Türk Tabipleri Birliği'ne tepki gösterdi. Bahçeli, TTB'nin kapatılması çağrısını yineledi.

Kışkırtıcı eylemlere imza atan Tabipler Birliği'nin kapatılması için çağrı yaptı:

- Her olayda millete ters düşen ve siyasete alet olmuş kuruluşlarla bir yere varmak mümkün değildir.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kurban Bayramı'nın ilk günü Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti:

- Bazı sözde meslek grupları toplumsal kargaşa yaratmak, siyasileşmek ve siyasi iktidarı istifaya davet edecek tarzda küstahça bir zillet ittifakının yandaşları gibi hareket etme gafletine düşmüşlerdir.


Bahçeli, ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalar yaptı. Sağlıkta şiddet konusunu değerlendiren Bahçeli, Konya'da bir doktorun öldürülmesinin ardından başlayan eylemlere ilişkin konuştu.

MHP lideri, sağlıkta şiddeti bahane ederek sokaklarda kışkırtıcı eylemler yapan Türk Tabiplerİ Birliği'ne tepki gösterdi. Bahçeli, TTB'nin kapatılması çağrısı tekrarladı:

- Tabipler Birliği kapatılmalıdır. Hekim kardeşlerim kendi kuruluşlarını yeniden sahiplenmeli ve yeni bir organizasyona gitmelidir. Bir avuç ne idüğü belirsiz doktor kılıklı anarşist ruhlu insanlardan mesleği kurtarmak lazımdır.
# devlet bahçeli # türk # Konya # Kurban Bayramı # kurban # tepki # MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli # ilk # tabipler birliği # alparslan türkeş # sağlıkta şiddet