Doğu Perinçek: "2023 yılı çözüm yılı olacak"

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, partililerle çevrimiçi bayramlaştı. “NATO’dan Çıkalım” imza kampanyasının değerlendirildiği bayramlaşmada 2023’ün çözüm yılı olacağı belirtildi. Karamsarlığa yer olmadığını işaret eden Perinçek, çözümün Vatan Partisi’nde olduğunu vurguladı.

Vatan Partisi’nde bayram coşkusu yaşandı. Bayramın son gününde Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, partililerle çevrimiçi olarak bayramlaştı. Perinçek, bayramlaşma toplantısında önemli mesajlar verdi.

- Bizi göreve davet eden yıl çözümsüzlüğe doğru gdiiyor mevcut sistem onu seçmen yoklamalarında da görüyoruz. 2023 yılı çözüm yılı olacak bu seçimler zorlukla mücadelenin düğüm noktası oluyor önümüzde zorlukları yenecek bir pratiğe girmiş bulunuyoruz.

Vatan Partisi’nin öncünün inşasından milleti örgütleme çağına girdiğini kaydeden Perinçek, karamsarlığa yer olmadığını işaret etti. Perinçek, çözümün Vatan Partisi’nde olduğunu belirtti:

- Genel bir karamsarlık var Türkiye’de biz zorluklarda çözümleri umutları görüyoruz iyimserlikle bakıyoruz. fotoğrafını çektiğimizde zorluk var ama geçmişten geleceğe doğru bir tahlil yaptığımızda bu zorluklardan Türkiye’nin çıkacağını görüyoruz.

Perinçek, Türkiye’nin dünya devrimindeki konumuna da değindi. Amerika’nın yalnızlaştığını söyledi:

- Türkiye dünya devriminde en önde ülkelerden biri. Suriye, Rusya var. Üç ülke silahla savaşıyor ekonomide Çin ve Hindistan’ın ilerlemesi dünyadakli bütün gelişmelerin motoru Latin Amerika, ABD’nin denetiminden kopuyor. ABD yalnızlığa gidiyor bunların hepsi devrim habercisi.

Bayramlaşmada partililer, Vatan Partisi’nin “NATO’dan Çıkalım” imza kampanyasını da değerlendirdi. Şimdiye kadar yapılan çalışmalar aktarıldı. Bayramlaşmanın ardından Vatan Partisi’ne üye olan CNC operatörü Abdullah Toptaş’a, rozetini Doğu Perinçek taktı.

# abd # türkiye # rusya # suriye # çin # vatan partisi # bayram # Doğu Perinçek # Kurban Bayramı # son # ülke