Kadıköy Belediyesi zabıtalarının rüşvet anları kamerada

İstanbul Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta ekiplerinin seyyar satıcılardan rüşvet toplayacağı ihbarı üzerine operasyon düzenlenmiş, belediye görevlisi 2 kişi tutuklanmıştı. Rüşvet alan zabıtaların görüntüleri ortaya çıktı.

CHP'li İstanbul Kadıköy Belediyesi'nde görevli 2 zabıtanın Şükrü Saraçoğlu Stadı çevresindeki rüşvet çarkı takibe takılmıştı. Tutuklanan 2 zabıtanın seyyar satıcılardan rüşvet aldığı anlara dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Kadıköy Belediyesi zabıtalarının inşaatları haraca bağladığı ve birçok inşaattan rüşvet aldığı ortaya çıkmıştı. Çok sayıda gözaltı ve tutuklama kararı sonrası bu kez Şükrü Saraçoğlu Stadyumu çevresindeki seyyar satıcılardan rüşvet alan zabıtalar tespit edildi.

Stat çevresinde tezgah açan bir seyyar satıcı, mali şube polisine şikayetçi oldu. Şikayet üzerine 4 Ağustos’taki Fenerbahçe-Slavacko maçı öncesi stat önüne tezgah açan seyyar satıcılar izlemeye alındı.

Tezgahları tek tek dolaşarak seyyar satıcılardan rüşvet alan 2 zabıtaya suçüstü yapıldı. Zabıta memurlarının rüşvet alma anları kamera ile de saniye saniye kaydedildi.

# İstanbul # istanbul # chp # Ağustos # kadıköy # çok # RÜŞVET # zabıta # Kadıköy Belediyesi