Uluslararası Ordu Oyunları'nda tanklar kıyasıya yarıştı

Uluslararası Ordu Oyunları 2022'nin Havadan Müfreze yarışmasının bir etkinliği olan savaş aracı yarışları Pazartesi günü Cezayir'de sona erdi. Çin, Cezayir, Beyaz Rusya, Venezuela ve Özbekistan olmak üzere beş ülkeden takımlar muharebe aracı bayrak yarışında kıyasıya yarıştı.

Uluslararası Ordu Oyunları 2022'nin Havadan Müfreze yarışmasının bir etkinliği olan savaş aracı yarışları Pazartesi günü Cezayir'de sona erdi.

Çin, Cezayir, Beyaz Rusya, Venezuela ve Özbekistan olmak üzere beş ülkeden takımlar muharebe aracı bayrak yarışında kıyasıya yarıştı.

Çin hava indirme ekibi, bireysel takip, takım takibi ve bayrak yarışının üç yarışını mükemmel sonuçlarla tamamladı.

12 ülke tarafından ortaklaşa düzenlenen Uluslararası Ordu Oyunları 2022, 13-27 Ağustos tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Oyunlarda 37 ülke ve bölgeden 270'den fazla takım yarışıyor.

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından başlatılan oyunlar, farklı ülkelerdeki orduların deneyim alışverişinde bulunmaları ve işbirliğini güçlendirmeleri için uluslararası bir platform görevi gördü.

# rusya # çin # Ağustos # cezayir # Venezuela # savunma bakanlığı # Özbekistan # tank # 2022 # Uluslararası Ordu Oyunları # Beyaz Rusya