Eski CHP yöneticilerinden PKK ve FETÖ sızması açıklaması

CHP'nin PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye bakanlık vaadine tepkiler büyüyor. Eski CHP Yöneticileri, başta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere genel merkezin bu durumdan rahatsız olmamasına dikkat çekti. Partinin içine PKK ve FETÖ'nün sızdığını belirten CHP'li isimler, yapılan açıklamaların da bu durumu gözler önüne serdiğini söyledi.

CHP'li Gürsel Tekin'in HDP'ye bakanlık verilebileceği yönündeki açıklaması tartışma yarattı. Konuyla ilgili CHP Genel Merkezi net açıklama yapmaktan kaçtı.

 "CHP İÇİNDE TERÖR ÖRGÜTÜ DEMEYEN VEKİL VAR"

Eski CHP yöneticileri PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye verilen bakanlık vaadini Ulusal Kanal'a değerlendirdi. FETÖ ve PKK'nın sızdığı partiye sızdığı kaydedildi. CHP'li Gürsel Tekin'in açıklamaları ile bu durumun aleni hale getirildiği belirtildi:

- Gürsel Tekin'e İyi Partililer hakaret ediyor ama CHP'den bir kişi bile savunmuyor. Ortada bıraktılar. CHP'nin içinde PKK-PYD'ye terör örgütü demeyen vekiller var. 

"HDP İLE İŞ BİRLİĞİ YAPTIKÇA OY ALAMAZSINIZ"


Terör örgütü ile bağı ortaya çıkmış HDP'ye bakanlık vaadinin tehlikelerine dikkat çeken eski CHP'li isimler, aradaki ittifakın gizli saklı yürütülmesini de eleştirdi:

- Madem birlikte olacaksınız açık açık söylemelisiniz.Hangi bakanlığı vereceksiniz? CHP'deki çelişki, bu ittifakı gizli kapaklı yapmasında. Bakanlık vermesi doğru mu peki? Hayır. Sıfır oy alırsınız sıfır. HDP ile iş birliği yapıldıkça oy alamazsınız. Hepsi iyi polis kötü polisi oynuyor. Herkes bir birini aldatıyor.
# chp # fetö # pkk # hdp # terör # ulusal kanal # terör örgütü # Bir # CHP Genel Merkezi # Mehmet Sevigen