İsveç teröre ev sahipliği yapmakta ısrarcı

NATO'ya girmek için Türkiye ile anlaşma imzalayan İsveç teröre ev sahipliği yapmakta ısrarcı. Başkent Stockholm'de sokaklara çıkan terör örgütü YPG/PKK yandaşları, Türkiye'nin Suriye'ye yapacağı olası sınır ötesi operasyonunun engellenmesini istedi. İsveç polisi Terör örgütü sembolleriı ile yürüyen grubu izlemekle yetindi.

NATO'ya girmek için Türkiye ile anlaşma imzalayan İsveç teröre ev sahipliği yapmakta ısrarcı. Başkent Stockholm'de sokaklara çıkan terör örgütü YPG/ PKK yandaşları, Türkiye'nin Suriye'ye yapacağı olası sınır ötesi operasyonunun engellenmesini istedi. İsveç polisi Terör örgütü sembolleriı ile yürüyen grubu izlemekle yetindi.

İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü YPG/PKK yandaşları, Türkiye karşıtı gösteri yaptı.

Norra Bantorget (Nora Bontoryet) Meydanı'nda toplanan terör örgütü yandaşları, Türkiye'nin, Suriye'nin kuzeyine yapılacak olası terörle mücadele harekatının önlenmesini istedi.

Terör örgütü yandaşları, Türkiye, Finlandiya ve İsveç'in NATO Madrid Zirvesi'nde imzaladığı Üçlü Muhtıra çerçevesinde kurulan Daimi Ortak Mekanizmanın da iptal edilmesini talep etti.

Örgüt yandaşları yapılacak olan genel ve yerel seçimler için PKK/ YPG’yi destekleyen adaylara oy verilmesini istedi. Göstericiler terör örgütü PKK/YPG'yı simgeleyen bez parçaları taşırken terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın da posterini açtı.

Haziran ayında İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya katılımı için Türkiye ile görüşmeleri sonucunda, iki ülkeden de FETO ve PKK terör örgütleri mensuplarının iadeleri ve faaliyetlerine izin verilmemesi konusunda mutabık kalınmıştı.

# abd # türkiye # erdoğan # pkk # suriye # YPG # terör # terörle mücadele # isveç # nato # Yandaş # finlandiya