Haluk Bayraktar'a Zelenski nişanı

ABD Desteki Zelenski yönetimi Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar 'a liyakat nişanı verdi. Sosyal medya hesabından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Bayraktar, “Zeleski tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı ile taltif edildim” ifadelerini kullandı.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, ABD destekli Zelenski yönetimi tarafından liyakat nişanı ile ödüllendirildi. Bayraktar, haberi sosyal medya hesabından paylaştı:

- Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı ile taltif edildim. Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hâkim olduğu bir dünya için çaba göstermeyi sürdüreceğim.


Haluk Bayraktar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Ukrayna ziyaretinde de heyetinde yer almıştı. Resmi ziyarette Zelenski ile görüşen Bayraktar, adil ve kalıcı barış istemişti:

- Bugün halkına liderlik, ordusuna başkomutanlık yapan Ukrayna'nın kahraman Cumhurbaşkanı Sayın Zelenski ile bir araya geldik. İnsanlık adına umudumuz; en kısa zamanda adil ve kalıcı bir barış...


Silahlı İnsansız Hava Araçları üreten Baykar şirketi, krizin başladığı günden bu yana Ukrayna’nın SİHA'larını temin ediyor.

# abd # Ukrayna # erdoğan # siha # cumhurbaşkanı # Bir # Baykar # Silahlı İnsansız Hava Araçları # haluk bayraktar # volodimir zelenski # Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski