İran'dan terör örgütlerine operasyon

İran Devrim Muhafızları ordusu PKK'nın İran kolu olan PJAK'ın ve Komele'nin terör kamplarını bombaladı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

İran basınından, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun Erbil’in Soran ilçesi Sidekan kasabasında sınır bölgelerini havan topları ile bombaladığı bildirildi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu'ndan da bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada teröristlerin cezalandırılması için operasyonların devam edeceği belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

- İstikrarlı sınır güvenliğinin sağlanması ve saldırgan suçlu teröristlerin cezalandırılması ve bölgesel yetkililerin uluslararası düzenlemelerden ve yasal görevlerinden sorumlu kılınması için İslami savaşçıların operasyonları devam edecektir.
- Ayrıca değerli yerel halk ve Irak'ın kuzey bölgesi sakinlerinin, bölgedeki İran karşıtı terör gruplarının karargah ve merkezlerine yaklaşmamalarını ve teröristlerin bulundukları yerlerden uzak durmalarını rica ediyoruz.
# iran # Bir # iran terör örgütleri # iran'da terör örgütleri # iran terör bölgeleri # iran terör bölgesi # iran'daki terör örgütü # iran terör örgütü # iran terör # iran terörist