Bi Ondan Bi Bundan - 1 Ekim 2022

Tarihi Karaköy Mahkeme Lokantası’nda gerçekleşen Bi Ondan Bi Bundan’ın üçüncü sezonuyla sizlerle

Ulusal Kanal'da izleyiciyle buluşan Bi Ondan Bi Bundan programının 3. sezonu başladı.

Şebnem Özinal ve Ufuk Ağca'nın sunduğu, çekimleri Karaköy'deki tarihi Mahkeme Lokantası'nda yapılan programın ilk bölüm konukları Sunucu İnci Ertuğrul ve Oyuncu Boğaç Aksoy oldu.

Oyuncu Boğaç Aksoy hastalık sürecini ve yaşadıklarını anlattı. Annesinin görevinden dolayı uzak kaldıklarını belirten Aksoy, "hastalık süreci bizi yakınlaştırdı" dedi.

Hastalık sürecinde Fethiye'ye yerleştiğini belirten Aksoy, "Tekne turizmine başladım, teknemin ismini Boğaç Kaptan koydum ve kaptanlık lisansına başvurdum kaptan olacağım" ifadelerini kullandı.

Oyunculuğa geri döneceğini açıklayan Aksoy, "Beni yoracak aksiyon dizilerinde değil, romantik dizilerde oynamak istiyorum" dedi.  Aksoy, Şevket Çoruh'un 'Arka Sokaklar' dizisine vedasıyla ilgili ise "Roller ve oyuncular değişse de uzun yıllar devam eder. Şevket Çoruh’un diziden ayrılması diziyi etkiler." diye konuştu.

Sunucu İnci Ertuğrul, "Reality program yapmak istemiyordum ama benimle özdeşleştiği için gelen tekliflerden kaçamayıp başladım." dedi. Kızıyla Dijital plantformda program yapmak istediğini belirten Ertuğrul, "Kızım psikolog. Programdan sonra terapimi kızımla konuşarak yapıyorum. Benim psikoloğum kızım." ifadelerini kullandı.





# ulusal kanal # oldu # Bi Ondan Bi Bundan # ufuk ağca # Şebnem Özinal # lokanta # mahkeme lokantası # İnci Ertuğrul