Liderlerden bayram mesajları

Kurban Bayramı nedeniyle siyasi parti liderleri peş peşe açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli, Doğu Akdeniz’de kararlılık mesajı verdi. Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, üreticileri, işçileri, gençleri selamlayarak Türk Milletinin bayramını kutladı. Bir mesaj da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi.

Liderlerden bayram mesajları geldi. Erdoğan ve Bahçeli Doğu Akdeniz’e dikkat çekti.

Kurban Bayramı için siyasi partilerin genel başkanları açıklamalar yayınladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan mesajında Doğu Akdeniz öne çıktı.

MHP lideri Devlet Bahçeli de yazılı açıklamasında Türkiye’nin Mavi Vatan’daki haklarına işaret etti. Bahçeli, “Libya’da, Suriye’de, Irak’ta, Doğu Akdeniz’de, egemenlik haklarımıza sahip çıkılmaktadır” dedi. MHP lideri terörle mücadelenin de kahramanlıklarla devam edeceğinin altını çizdi.

Bir mesaj da Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’ten geldi. Perinçek, “Üreticilerin umutlarını, gençliğimizin Atatürk devrimine bağlılığını, milletimizin başı dik yaşama kararını şenlikle paylaşacağımız nice bayramlar dileğiyle” sözleri yer aldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu pandemi süreci ve ekonomiye değindi. Kılıçdaroğlu mesajında, “Yoksula, yolda kalmışa hakkını verip, israftan kaçınacağız” ifadelerini kullandı.