Uyuşturucuya karşı mahalle toplantıları

Cumhuriyet Kadınları Derneği "Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi" kampanyası çalışmalarını hızlandırdı. CKD Seyhan ve Çukurova üyeleri Adana’nın Yüreğir İlçesinde annelerle buluştu. Annelere, uyuşturucuya karşı çocuklarını korumaya yönelik sunum yapıldı.

Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi Kampanyası’nın çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kampanya kapsamında CKD’li anneler Adanalı kadınlarla buluştu.

CKD Seyhan ve Çukurova Şubelerinin anneleri uyuşturucuya karşı bilinçlendirmek için düzenlediği toplantıda annelere sunum yapıldı, bilgilendirme videoları izletildi.

Toplantıya annelerin yanı sıra, Levent Mahallesi Muhtarı Karani Omput ve Güzelevler Hayırseverler Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Eğe de katıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir de toplantıya telefonla katılarak CKD üyelerini çalışmalarından dolayı kutladı.

CKD Çukurova Şube Başkanı Banu Karahan yaptığı sunumda, uyuşturucu ile mücadelenin önemine dikkat çekti.

Emperyalist kuvvetler tarafından uyuşturucu kullanımının normalleştirilmeye çalıştığını belirten Karahan, ailelere bu konuda çocuklarıyla iletişim kurmalarının önemine dikkat çekti.

Sunumun ardından etkinliğe katılan aileler söz alarak, uyuşturucu ile mücadelede kararlılık mesajı verdi.

# Adana # Cumhuriyet Kadınları Derneği # belediye # uyuşturucuyla mücadele # anneler hareketi # uyuşturuya hayır