''PKK ve LGBT çocuklarımıza dokunamaz''

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, çocuklara PKK ve LGBT propagandası yapan 'Uğur Özkan Çocuk Kültür Evi' derneği ile ilgili açıklama yaptı. Derneğin kapatılması gerektiğini vurgulayan Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Sekreteri Emre Oflaz, ''PKK ve LGBT çocuklarımıza dokunamaz.'' dedi.

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Bahçelievler'de örgütlenmek için çocuk evini kullandığı ve küçük yaşlardaki miniklere eğitim adı altında PKK ve LGBT propagandası yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Skandal olayla ilgili açıklama yapan Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı derneğin kapatılması gerektiğini söyledi.

Sözde eğitim verenler arasında HDP üyeleri ve DHKP-C sempatizanlarının olduğunu belirten Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Sekreteri Emre Oflaz, dernekte sözde eğitim çalışmalarını da anlattı.

''Okullarda öğretmenlerimizi, fabrikalarda işçilerimizi, tarlalarda çiftçimizi, cephede Mehmetçiğimizi şehit eden, ABD'den binlerce tır silah alan bölücü terör örgütü PKK; Mehmetçiğin, polisin ve korucunun hendeklere gömmesi, Diyarbakır'da, Şırnak'ta, İzmir'de hatta Almanya'da anaların direnişi sayesinde büyük darbe yemiştir. Dağda temizlenen terör, bugün kravat takarak HDP adı altında TBMM'de ve belediyelerimizde faaliyet göstermektedir. Kendi hain emellerini barış, demokrasi ve özgürlük gibi süslü laflarla örtmeye çalışan PKK, Bahçelievler'de Uğur Özkan Çocuk Evi adıyla elinde oyuncak olması gereken yaşta çocuklarımızın eline silah vermek için uğraşmaktadır.''

Açıklamaya katılan Diyarbakır annesi İmmihan Nilifırka da PKK ve LGBT propagandası yapan derneğe tepki gösterdi.

İsmini PKK'ya katılmak için Kobane'ye geçmek üzereyken IŞİD'in bombalı saldırısında ölen Uğur Özkan'dan alan derneğin, 29 Mayıs tarihli ''Çocuk ve Toplumsal cinsiyet'' eğitimi için yayınladığı görselde LGBT propagandası yapılmıştı.

Ayrıca derneğin sorumlularından Resul Çatar'ın da daha önce yasadışı yapılan HDP'ye destek eyleminde gözaltına alındığı, yine sözde eğitimcilerden Kemal Erol'un da DHKP-C'li terörist Ebru Timtik'i profil resmi yaptığı belirlenmişti.

Vatan Partisi'nin açıklamasının tamamı için tıklayınız...

# istanbul # abd # pkk # terörist # açıklama # hdp # vatan partisi # almanya # eğitim # Vatan # lgbt # dernek # Partisi # basın # Uğur Özkan Çocuk Kültür Evi