Kılıçdaroğlu'nun fatura kışkırtmasına tepkiler büyüyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fatura kışkırtmasına vatandaşlardan da tepki geldi. Açıklamanın amacının kaos yaratmak olduğunu söyleyen vatandaşlar, CHP Lideri ve hükümete gerçek çözüm olarak dağıtımda kamulaştırmayı gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, “faturamı ödemeyeceğim.” açıklaması yapmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun, kışkırtmasına siyasilerden sonra vatandaş da tepki gösterdi. Vatandaşlar açıklamanın kaos için yapıldığını söyledi.

Ucuz elektrik talebini dillendiren vatandaşlar CHP lideri ve hatta hükümete gerçek çözümü gösterdi.

CHP’nın Kandil’le olan ilişkisine itafen Kılıçdaroğlu’nun fatura ödemeyeceğim açıklaması üzerine gaz yağı ile çalışan kandil gönderdiklerini söyleyen Diyarbakır babalarından Süleyman Aydın, “Kılıçdaroğlu bu kandili alınca umarım nöbet çadırımızı ziyaret eder.”dedi. Aydın PKK’yı işaret ederek, “ İnşallah dostlarından da evlatlarımızı ister.” İfadelerini kullandı.

# chp # pkk # sosyal medya # diyarbakır # elektrik # kılıçdaroğlu # Ucuz # tepki # siyaset # fatura # elektrik faturası # Kemal Kılçdaroğlu # ucuz elektrik # fatura kışkırtması