''HDP için fedakarlık yapmalıyız''

HDP için "Terör örgütüyle duygusal ilişkisi var. Belki şey ilişkileri de vardır" diyen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu şimdi de HDP için CHP ve muhalefet partileri olarak daha fazla fedakarlık yapmaları gerektiğini söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Tele 1'de yayınlanan ‘ Türkiye’nin Geleceği’ programında açıklamalarda bulundu.

HDP İÇİN FEDAKARLIK

Altı muhalefet liderinin bir araya gelmesi ve HDP'nin duruşuna değinildiği esnada, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP için fedakarlık yaptıklarını, daha fazlasını da yapmaları gerektiğini ifade etti.

"DAHA FAZLA YAPMALIYIZ"

Erdoğdu, "Bence HDP için daha fazla fedakarlığa katlanmamız lazım. HDP’nin de düşünmesi gereken başlıklar var. Mesela Temel Bey bizimle aynı masaya oturarak 28 Şubat dahil kendi tabanıyla aynı fedakarlığa katlanıyor" dedi.

DEMİRTAŞ'IN CUMHURBAŞKANI OLMASINI İSTEMİŞTİ

Erdoğdu katıldığı başka bir yayında, tutukluluğu devam eden eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için güzellemelerde bulunmuştu. Erdoğdu, ''Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi lazım. Yani inşallah'' ifadelerini kullanmıştı.

# istanbul # chp # türkiye # pkk # hdp # terör # cumhurbaşkanı # muhalefet # demirtaş # Aykut Erdoğdu # şubat # Tele 1