TESK'ten esnafa sigorta eğitimi açıklaması

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken sigorta ve risk yönetimi bilincini güçlendirme eğitimleri hakkında konuştu. Palandöken, esnafa ücretsiz verilecek bu eğitimlerle sigorta konusunda bilincin artacağını belirtti.

Êsnaf ve sanatkarlara yapılan sigorta ve risk yönetimi eğitimi ile ilgili Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den açıklama geldi.

Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

- Esnaf ve sanatkâra yönelik ücretsiz düzenlenen sigorta ve risk yönetimi eğitimi esnafın sigortaya olan ilgisini ve bilincini artırmak için oldukça önemli. Hasar anında yapılması gerekenler konusunda bilgilendirmek, mümkün risklerden evvel tedbir almasına yönelik risk bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen bu eğitimi esnafımız kaçırmamalı.

“RİSKLERE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”

Palandöken, bu eğitimlerle esnafların sigortaya olan ilgisinin artacağına işaret etti.

- Risklere karşı hazırlıklı olmak büyük önem taşıyor. Tüm esnafımızı bu bilinçlenme hareketinin bir parçası olmaya davet ediyorum.
# türkiye # açıklama # eğitim # esnaf # TESK # bendevi palandöken # Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu # sigorta # sanatkar