Irak Türkmen cephesinden PKK uyarısı

Irak Türkmen Cephesi Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, terör örgütü PKK'nın Kerkük'teki varlığının arttığını söyledi. Kerkük'ün kuzeyinde kutlamalar düzenleyen PKK'nın kent için ciddi tehdit oluşturduğunu belirten Salihi, Irak hükümeti ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne "PKK'nın varlığına son vermek için ciddi adımlar atın." çağrısı yaptı.

Irak Meclisi Türkmen Grubu Başkanı ve Irak Türkmen Cephesi Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, terör örgütü PKK'nın Kerkük'teki varlığının arttığını söyledi.

Salihi, yaptığı yazılı açıklamada, Kerkük'ün kuzeyindeki Şuvan bölgesinde kutlamalar düzenleyen terör örgütü PKK mensuplarının artık kent için ciddi tehdit oluşturduğunu belirtti.

Terör örgütünün Kerkük'te yoğun katılımlı kutlamalar düzenlemesinin Irak halkı, hükümeti ve meclisine meydan okuma olduğunu söyleyen Salihi, federal güvenlik güçlerine bölgenin güvenliğini daha ciddi şekilde kontrol etmesi için uyarıda bulundu.

Irak Türkmen Cephesi Kerkük Milletvekili Erşat Salihi,, Irak hükümeti ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne, Kerkük ve Irak'taki PKK terör örgütünün varlığına son vermek için ciddi adımlar atması ve harekete geçmesi için de çağrı yaptı.

# pkk # terör # ırak # uyarı # terör örgütü # son