Esnaf Davutoğlu'nu protesto etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Adana’da esnafın tepkisi ile karşılaştı. Esnaf, Davutoğlu'na “Sen devlet hainisin, davanızı satmayacaktın” diye seslendi. Görüntülerin yayıldığı sosyal medyada Davutoğlu'na tepkiler devam etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Adana’da Tellidere Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısına katıldı. Konuşmasının ardından esnafı ziyaret eden Davutoğlu zor anlar yaşadı.

Ahmet Davutoğlu bir dükkanın içindeyken başka bir esnaf kapıya geldi. Davutoğlu’nun ortamı terk etmesini istedi. Bir süre sonra Gelecek Partisi Genel Başkanı o dükkandan çıkmak zorunda kaldı. Dışarıda onu bekleyen esnaf “sen devlet hainisin” demesi üzerine Ahmet Davutoğlu neye uğradığını şaşırdı. Davutoğlu yanıt vermeye çalıştı ancak başarılı olamadı.

Başka bir esnafın da Davutoğlu’nun yanına gitmek istediği görüldü. Ancak partililer engelleyince esnaf Davutoğlu’nun duyacağı şekilde "Sen Recep Tayyip Erdoğan'a ihanet ettin", “davanı satmayacaktınız”, “İslam'a ve Müslümanlara zarar veriyorsunuz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Protesto görüntüleri sosyal medyaya da düştü. Sosyal mecralarda da Davutoğlu’na tepki devam etti, "Bir selam versem Anadolu ayağa kalkar diyordun, bak ne oldu şimdi?" yorumları yapıldı.

# Adana # adana # erdoğan # son dakika # protesto # oldu # dava # Devlet # tepki # Partisi # Hava # Gelecek Partisi # vatan haini