Perinçek'ten Abhazya'yı tanıtma mesajı

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın çok işlevli Medya Merkezi Suhum'da törenle açıldı. Merkezin açılışını kutlayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Abhazya ve Türkiye arasındaki kardeşlik bağlarının güçleneceğini vurguladı. Abhazya'nın bütün dünya tarafından devlet olarak tanınmasının büyük görev olduğunu söyleyen Perinçek, Vatan Partisi'nin bu görev için çalışmalarını daha da kararlı devam ettireceğini ifade etti.

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın çok işlevli Medya Merkezi artık kullanıma hazır.

Suhum'da bulunan Çok işlevli Medya Merkezi'nin açılışına ilgi yoğun oldu. Açılış törenine devlet başkanı Aslan Bjaniya, Rusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Mihail Litvinov, Güney Osetya Cumhuriyeti'nin Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Oleg Botsiev, Pridnestrovia Moldova Cumhuriyeti'nin Abhazya Cumhuriyeti Resmi Temsilcilcisi Garry Kupalba ve çok sayıda kişi katıldı.

Törende konuşan devlet başkanı Aslan Bjaniya, "Uluslararası bilgilendirme politikası alanında etkin olarak çalışmak önemli ve gereklidir. Doğru yaklaşımla her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, merkezin açılışını kutlayan bir video gönderdi. Perinçek, medya merkezinin katkılarıyla Abhazya ve Türkiye arasındaki kardeşlik bağlarının güçlendirileceğini vurguladı.

Abhazya'nın bütün dünya tarafından devlet olarak tanınmasının büyük görev olduğunu söyleyen Perinçek, Vatan Partisi'nin bu görev için çalışmalarını daha da kararlı devam ettireceğini ifade etti.

# türkiye # rusya # Perinçek # vatan partisi # Doğu Perinçek # oldu # Devlet # Partisi # Abhazya # dışişleri