Yurdumuzun Türküleri her pazar Ulusal Kanal'da

Türkülerin dilinde sese dönüşen gerçeğin özü, halk kültürümüzün derinliklerinden Ulusal Kanal ekranına taşınıyor. İnsanımızın sosyal kültürel yapısı, üretim alışkanlıkları, coşkuları, hüzünleri, aşkları, yiğitlikleri edebi ve ezgisel bir bütünlük içinde türkülerimizde damıtıldı. Devrim Aşkın Karasoy'un sunumuyla “Yurdumuzun Türküleri” programı milletimizin ölümsüz yaratımlarını beslendiği bu olgular çerçevesinde ele alıp dinleyicisi ile buluşturuyor.

Türkülerin dilinde sese dönüşen gerçeğin özü, halk kültürümüzün derinliklerinden Ulusal Kanal ekranına taşınıyor.

İnsanımızın sosyal kültürel yapısı, üretim alışkanlıkları, coşkuları, hüzünleri, aşkları, yiğitlikleri edebi ve ezgisel bir bütünlük içinde türkülerimizde damıtıldı. “Yurdumuzun Türküleri” programı milletimizin ölümsüz yaratımlarını beslendiği bu olgular çerçevesinde ele alıp dinleyicisi ile buluşturuyor.

Yakan, havalandıran, kaynaklık eden, derleyen… Türkülerde izi olan kim varsa bu programda.

ADAANT MEDYA sponsorluğunda Devrim Aşkın Karasoy’un hazırlayıp sunduğu, montaj ve kurgusunu Devrim Dönmez’in yaptığı “Zaman Akar Türküler Kalır“ sloganıyla Yurdumuzun Türküleri her pazar saat 17:30’da Ulusal Kanal izleyicileriyle buluşuyor.

# ulusal kanal # Ulusal # medya