Tarihi karargah kampanyası büyüyor

Görev Vakfı'nın İstanbul Beyoğlu Deva Çıkmazı'ndaki tarihi bina için başlattığı kampanyadaki fedakarlık öykülerine her geçen gün yenileri ekleniyor. Yurt dışından da büyük destek gören kampanyada Vatan Partisi yöneticileri seferber oldu. 'Çıkmazlardan çıkış yaratıyoruz' diyen Vatan Partisi İstanbul yöneticileri, herkesi tarihi kampanyaya destek vermeye çağırdı.

Mücadelenin tarihi karargahını güçlendirmek için herkes varını yoğunu ortaya koydu.

Vatan Partisi İstanbul İl ve ilçe başkanlıkları tarihi bina kampanyası seferber oldu. Kampanyaya büyük katkılar yapan Vatan Partisi yöneticileri destek bulma çalışmalarına da hız verdi.

'Çıkmazlardan çıkış yaratıyoruz' diyen İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dr. Barbaros Bahçelioğlu binanın alınmasını devrimci geleneğin devamı açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Bİzim tek mülkümüz vatanımız diyen İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Sağlam Akfırat, kampanyayı baharın gelişi olarak tanımladı.

"Gücümüzün sınırlarını zorlayacağız" diyen Kadıköy İlçe Başkanı Erdoğan Aslanoğlu, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'ni zirveye çıkarmanın da bir büyük sorumluluk olduğunu vurguladı.

Bahçelievler İlçe Başkanı Ümit Şuvak ise kampanyanın 7’den 70’e herkesi heyecanlandırdığını söyledi. Her kesimden destek aldıklarını belirtti.

# istanbul # erdoğan # vatan partisi # kampanya # ulusal kanal # oldu # aydınlık gazetesi # Ulusal # Vatan # aydınlık # Partisi # tarihi bina