Kumbaralar tarihi kampanya için açıldı

Vatan Partisi Öncü Gençlik, tarihi bina kampanyası için 500 bin lira hedef koydu. Yalnızca 10 günlük çalışmayla hedefin beşte ikisi tamamlandı. Ulusal Kanal stüdyosuna gelen Öncü Gençlik üyeleri topladıkları 100 bin lirayı canlı yayında Görev Vakfı Genel Başkanı Erkan Önsel’e teslim etti.

Görev Vakfı'nın, Aydınlık ve Ulusal Kanal'ın kullandığı tarihi binayı almak için başlattığı kampanya büyüyor.

Ulusal Kanal canlı yayınına konuk olan Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay ve Öncü Gençlik yöneticileri, topladıkları ikinci 100 bin lirayı Görev Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Önsel’e teslim etti. Böylelikle Öncü Gençlik, 500 bin lira olan hedefinin 200 bin lirasını tamamlamış oldu.

Kampanyaya 6 aylık bursunu veren de var. Ailesinden aldığı harçlığı gönderen de. Kimisi de restoranlarda günlük işlerde çalışıp kazandığı parayı bağışladı.

Bu katkıların kendilerini eksiltmediğini belirten gençler tam tersine cesaret ve öz güven ruhunu artırdığını söyledi. Deva Çıkmazı'nın sadece bir binadan ibaret olmadığını vurgulayan gençler, binanın Türkiye'nin yakın siyasi tarihinin belirlendiği bir nirengi noktası olduğunun altını çizdi.

Öncü Gençlik'in hedefine bütün yönetici ve üyelerinin özverisi ve fedakarlığıyla varacağını söyleyen Barış Demiralay, Bu katkıların ortak bir amaç uğruna verildiğini ve verdikçe mutlu olduklarını belirtti.

Deva Çıkmazı'nın her Öncü Gençlik üyesinin hayatına dokunmuş bir okul, bir yuva olduğunu kaydeden gençler kampanyaya destek çağrısı da yaptı.

# türkiye # kampanya # ulusal kanal # oldu # aydınlık gazetesi # Ulusal # aydınlık # öncü gençlik # görev vakfı # deva çıkmazı # günlük # Barış Demiralay