Doğu Perinçek’e TÜYAP'ta yoğun ilgi

Vatan Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı ve Genel Başkanı Doğu Perinçek TÜYAP kitap fuarında kitaplarını imzaladı. Perinçek'e her yaştan yurttaşlardan yoğun ilgi vardı. "Adım Doğu" kitabının yazarı Aslıhan Türel de fuarda kitabını tanıttı.

Vatan Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı ve Genel Başkanı Doğu Perinçek TÜYAP kitap fuarında kitaplarını imzaladı. Perinçek'e her yaştan yurttaşlardan yoğun ilgi vardı. "Adım Doğu" kitabının yazarı Aslıhan Türel de fuardaydı, böyle bir kitaba ihtiyaç olduğunu söyledi. Kitaplarını imzalamasının ardından söyleşiye geçen Doğu Perinçek, Ege ve Doğu Akdeniz'deki gerilime değindi. Türk-Yunan savaşının değil Türk-Amerikan savaşının ihtimal olduğunu belirtti.

TÜYAP İSTANBUL KİTAP FUARI'NDA DOĞU PERİNÇEK RÜZGARI ESTİ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hem kitaplarını imzaladı hem söyleşiye katıldı.

Kitapseverler Doğu Perinçek’e kitaplarını imzalatmak için sıraya girdi. Her yaştan kitapseverin ilgi gösterdiği “Adım Doğu”nun imza gününde kitabın yazarı Aslıhan Türel de Ulusal Kanal'a konuştu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, daha sonra söyleşiye katıldı. Perinçek, Ege ve Akdeniz'deki gerilime değindi. Güç dengelerini değerlendirdi ve şunları ifade etti:

- Türk Yunan savaşı olmaz. Çünkü denge durumu yok Türkiye üstün. Ancak Türk ABD savaşı ihtimali var. Yunanistan'da burada ABD'nin yanında yer alır

 Söyleşinin soru cevap kısmında Perinçek'e NATO'nun dost olup olmadığı soruldu. Ayrıca Perinçek, İran ve Azerbaycan'la ilgili soruyu da yanıtladı, ABD'nin rolüne dikkat çekti.

# Doğu Perinçek # tüyap # vatan partisi