Vanlı gençlerden uyuşturucuyla mücadelede kararlılık mesajı

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Van İl Başkanlığı’nın 32 futbol takımının katılımıyla düzenlediği “Vanlıyız, Şanlıyız, Uyuşturucuyla Mücadelede Kararlıyız Futbol Turnuvası" sonuçlandı. Ödül törenine TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin de katıldı.

Kayahan Çetin Van'dan bütün dünyaya seslendi. Çetin, "Van’ın gençleri terörle anılmak istemiyor terörden arınmak istiyor." ifadelerini kullandı. TGB Başkanı Çetin uyuşturucu ile mücadele de kararlık mesajını yineledi ve şöyle devam etti: 

 Van’ın gençleri, arkadaşları uyuşturucu batağına düşmesin, mahallerde gençler küçük yaşta uyuşturucu ile tanışıp kör kuyularda sokakların karanlık köşelerinde kalmasın istiyor. Van’ın çocukları, HDP kapısından dağa kaçırılıp annesinden, ocağından kopartılıp Amerika’ya asker olmak değildir. Uyuşturucu batağına düşüp hayatını karatmak değildir. Sokaklarda işsiz, ekmeksiz kalmak bir meslek sahibi olamamak değildir. Bize böyle bir geleceği dayatanlara meydan okuyoruz. İşte Van’ın gençlerinin Türkiye’ye mesajı bu salondadır. Bu salonda, bu turnuvada kardeşlik, dostluk, düşenin yanında olmak var. İyi günde gün de beraber olmak var. Van’ın değerleri bunlardır. Van’ın çocuklarına göz diken katiller duysun ve öğrensin.
# Van # tgb # uyuşturucu # van haberleri