Kurtulmuş'tan PKK terörü açıklaması:''Terör örgütleri vekalet savaşlarının bir maşası''

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deydi. Yeni Azerbaycan Partisinin 30. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılmak için Bakü'ye giden Kurtulmuş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesi terör operasyonlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'daki iktidar partisi Yeni Azerbaycan Partisinin 30. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılmak için Bakü'ye gitti. Merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in mezarını ziyaret eden Kurtulmuş, 30 yıl önce Haydar Aliyev'in öncülüğünde kurulan Yeni Azerbaycan Partisinin yıl dönümünde Türkiye'nin sevgisini, kardeşliğini ve dostluğunu göstermek için Bakü'de bulunduklarını söyledi.


PKK terör örgütünün Karkamış'ta sivilleri hedef aldığı saldırısıyla ilgili konuşan Kurtulmuş, terör örgütünün vekalet savaşlarının bir maşası olarak kullanıldığını söyledi.

Kurtulmuş, Azerbaycan temaslarını da değerlendirerek 30. kuruluş yılı etkinliğine katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Türk halkının tebriklerini ilettiklerini, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'le verimli görüşme gerçekleştirdiklerini bildirdi.

# ak parti # numan kurtulmuş # Azerbaycan