İştahı bıçak gibi kesen besinler! Çenenizi tutarak kilo verin

Boğazına düşkün olanların en büyük problemi kontrolsüz kilo almadır. Bunu durdurmanın en basit yolu ise iştahı bıçak gibi kesen besinlerdir. Çenenizi tutarak kilo verdiren bu besinleri sizler için derledik. İşte iştah kesen besinler....

İştahı bıçak gibi kesen besinler! Çenenizi tutarak kilo verin

Kilo almanın en büyük sorunlarından biri de boğazına düşkün olmaktır. Sadece çenesini tutarak kilo vermek isteyenler ise hayatlarına iştah kesici bu besinleri eklemeleri gerekiyor. Vücudun direncini yükselten vitamin mineral dolu besinler sayesinde hem kilo verebilir hem de sağlıklı bir yaşam devam edebilirsiniz. İştahı bıçak gibi keserek uzun süre tokluk hissi veren  besinleri sizler için derledik. 

İştahı bıçak gibi kesen besinler

İŞTE İŞTAHI BIÇAK GİBİ KESEN BESİNLER

ELMA

Yüksek oranda lif barındıran elma, iştahı hem keser hem de kontrol eder. Bağırsakların işlevselliğni düzenleyen elma, asidik mineraller içerdiğinden mide hareketini sağlar. Kahvaltıdan sonra bir adet tüketilen elma hem sinir sistemini düzenler hem vücuda enerji verir hem de tokluk hissi sayesinde yemek yeme isteğini azalır. 

Elma uzun süre tok tutan besinler arasında yer alır

YULAF

Doğadaki en güçlü iştah kapatıcı besindir. Diyet listelerinin bir numaralı besini olan yulaf uzun süreli tokluğun yanında vücuda enerji de sağlar. Bu sayede hem kilo almamış olursunuz hem de gün boyu işe odak noktanız artar. 

Yulaf diyet listelerinde ilk sırada yer alır

YUMURTA 

İçeriğinde yüksek oranda omega-3 yağ asitlerini barındıran yumurta, beyinsel gelişimi destekler. Yumurta içeriğindeki omega-3 yağ asidi ve kalsiyum sayesinde kemik gelişimini sağlar. Bu da hem kilo verdirir hem de kas endeksini artırır. 

Yumurta yüksek oranda protein barındırır

BAKLAGİLLER

En büyük yanlışlardan biri baklagilleri karbonhidrat olarak görmek ancak mercimek, nohut, fasulye yüksek oranda lif ve protein barındıran besinlerdir. Bu sayede iştahı kestikleri gibi vücudun vitamin değerlerini artırır. 

Baklagiller vücudun enerjisini artırır

TARÇIN

Tarçın hem vücuttaki ödemleri yakar hem de uzun süre tok kalmanızı sağlar. Bunun yanı sıra güzel görünmenizi de sağlayan tarçın, çay ya da suyun içine atılarak tüketilebilir. 

Tarçın ödem artırır

# iştahsızlık # besin # tokluk # diyet # kilo vermek